Panziónkban OTP, MKB, K&H és Edenred SZÉP kártyákkal is fizethet!In May, 20% discount on bookings!

Kisfaludy program

Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – panziók fejlesztése keretében „A balatonföldvári Magaspart Panzió fejlesztése”

  • a Kedvezményezett neve: Finombőrgyártó Zártkörűen Működő Részvénytársaság
  • a pályázat azonosítója: TFC-1-1-1-2017-2018-00739
  • a szerződött támogatás összege: 59 897431.-Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A balatonföldvári Magaspart Panzió 1990. óta a Zrt. tulajdona és jelenleg üzemeltetője is.

A támogatott projekt megvalósításával az volt a célunk, hogy komplex szálláshelyfejlesztést valósítsunk meg, melynek végrehajtásával színvonal emelkedést, szolgáltatás-bővítést és hosszabb nyitvatartási szezont érhetünk el.

A támogatás segítségével megvalósult a Panzió energetikai korszerűsítése, melynek során lecserélésre kerültek az elavult, nem megfelelő hőátbocsátási képességgel rendelkező nyílászárók - hőhídmentes, 5 légkamrás műanyag kivitelű nyílászárókra. Kialakításra került továbbá egy hiánypótló és korszerű hűtési-fűtési funkciót egyaránt ellátó fan coil rendszer, valamint a megújuló energiaforrások felhasználása érdekében a szálláshely tetőszerkezetén egy 20 kW-os napelemes rendszer került telepítésre.

A projekt keretében sor került az étterem, a bár és a Panzió teljes körű belsőépítészeti felújítására is, -- mely lefedi a meglevő helyiségek (lobby-recepció, 25 szoba fürdővel) egészét korszerű, modern bútorok és eszközök beszerzésével. Lehetőséget kaptunk új, tematikus szálláshely szolgáltatások kialakítására, melynek megvalósításával egyszerre több, specifikus célcsoport igényét képes kielégíteni a szálláshely. Panziónk kínálatában Wellness szolgáltatásaink is elérhetőek mint az infraszauna, a masszázsszoba és kültéri masszázsmedencék. Egyéb, a minőség javítását biztosító felújításokat is végrehajtottunk, mint a terasz és műkőjárdák felújítása, parkoló kialakítása, továbbá a szálláshely reszponzív honlapjának létrehozása.

Az aktív kikapcsolódást segíti kerékpárkölcsönző szolgáltatásunk, valamint az újonnan kialakított EU konform játszótér is. Családbarát szolgáltatásaink a játszósarok, a kertben kialakított szabadtéri grillsarok és a kertrendezés. A szállóvendégek zavartalan pihenését riasztó és kamera rendszer kiépítése biztosítja, valamint megerősített WIFI rendszer is telepítésre került.

Nagy örömünkre a sikeres felújítás segítségével kiérdemeltük a 3 csillagos panzióminősítést.

A támogatott projekt befejezési időpontja: 2019.12.31.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

kisfaludy banner